• PUR H-286 Hardener
  • PUR H-286 Hardener
    • PUR H-286 Hardener
    • PUR H-286 Hardener

    Termékszám 513903

    PUR H-286-Härter

    Izocinát oldószeralapú PUR-lakkokhoz

    Változat
    5139 | PUR H-286-Härter
    Kiszerelés
    Értékesítő keresése

    Az Ön személyes értékesítőjét itt találja.

    Értékesítő keresése
    Szakkereskedő keresése

    Az Önhöz legközelebbi szakkereskedéseket itt találhatja.

    Termékjellemzők

    Sűrűség (20 °C) kb. 1,08 g/cm³
    Lobbanáspont (°C) 27 °C
    Viszkozitás 15–20 s 4 mm-es kifolyópohárban

    A fenti értékek a termék általános értékei, a megadott körülmények változásával ezek az értékek is változhatnak.

    Felhasználási terület

    • For professional users only
    • 2 komponensű PUR-termékek edzésére a megadott keverési arányban

    Tulajdonságok

    • Solvent-based
    • Feldolgozás
      • Application temperature: min. 8 °C max. 30 °C
      • Feldolgozási feltételek

        Az anyag, a környezet és az alapfelület hőmérséklete: min. +8 °C és max. +30 °C között

    • Feldolgozási tudnivalók
      • Az izocianátok reagálnak a levegő páratartalmára, éppen ezért a keményítőszer-göngyöleget mindig légtömören le kell zárni.

      • Drying

        Lásd a rendszertermékek műszaki adatlapját.

      • Thinning

        Azonnali használatra kész.

    • Tárolás/eltarthatóság
      • Store frost-free and cool / protect for moisture / close containers
      • Shelf-life 6 months
      • Nem felbontott göngyölegben hűvös, száraz helyiségben és fagytól védve tárolható min. 6 hónapig.

    • Ártalmatlanítás
      • A nagyobb termékmaradékot az eredeti csomagolásban, az érvényes előírások szerint kell ártalmatlanítani. Az üres és tiszta csomagolás újrahasznosítható. Tilos a háztartási hulladékkal együtt ártalmatlanítani. Csatornahálózatba nem juttatható.

    • Biztonság / előírások
      • A szállításra, tárolásra, kezelésre, továbbá az ártalmatlanításra és a környezetszennyezésre vonatkozó biztonsági információkat az aktuális biztonsági adatlap tartalmazza.